Blog

Aici începe textul. Apăsați aici și începeți să scrieți. Illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut.
 

În ultimul timp am început să experimentez cu peisaje alb-negru. Inspirația mi-a venit de la niște poze vechi din vacanța în Maroc și sunt foarte mulțumit de rezultat. Peisajul te face să te gândești la ceea ce vezi și la ce se găsește în afara imaginii.

Săptămâna trecută am vizitat o expoziție în Galeria Centrală. A fost o incursiune în lucrările unor pictori contemporani, fotografi și artiști conceptuali. Pe de o parte am găsit expoziția ca fiind o sursă de inspirație, iar pe de alta nu. Vă voi prezenta expoziția din punctul meu de vedere.

Când am început să pictez, încercam să surprind fiecare obiect în detaliu și să-l includ într-un peisaj care era deja suprasaturat. Când, ani mai târziu, mi-am analizat lucrările, am constatat că un privitor novice nu ar ști pe ce să se concentreze mai întâi. Minimalismul m-a ajutat să-mi creez un nou stil aerisit, iar aici veți găsi 5 sfaturi care sper să vă ajute și pe voi.

© 2016 Horațiu Spătaru. Toate drepturile rezervate.
Creat cu Webnode
Creați un site gratuit! Acest site a fost realizat cu Webnode. Creați-vă propriul site gratuit chiar azi! Începeți